dimarts, 31 de març del 2020

IDEES PER FER AQUESTS DIES - 5

Hola famílies!! 

Esperem que estigueu bé!
Ara més que mai els nostres nens estan al dia de l'actualitat, en aquest cas, pel que fa a l'alerta sanitària, ja que els està tocan viure la en primera persona. 
A causa del confinament, de vegades pot costar que no estiguin massa exposats a informacions, converses, o fins i tot a com ens pot afectar als adults la situació que  vivim.
Per això us fem arribar material creat i pensat per professionals, per ajudar als infants a entendre el que està passant.
I ho fan de la manera que els hi agrada als nens, amb contes.
Us enviem dos per tal que pugueu triar quin s'adapta més a les vostres necessitats o preferències. 
Esperem que us serveixi, i recordeu que només són propostes que posem a la vostra disposició, ja que vosaltres millor que ningú sabeu com està  cada nen i nena en aquests moments.

La Rosa contra el virus: aquest conte està fer pel Col·legi de Psicòlegs de Catalunya. A part del conte també podeu trobar recomanacions i orientacions adreçades als familiars amb infants a casa. En l'enllaç seguent el podreu trobar: https://marketing.editorialsentir.com/contenidosadicionales/Conte_La_Rosa_contra_el_virus.pdf

Mussol i el coronavirus: és un conte que dona resposta de forma senzilla i amb rigor científic a moltes preguntes dels petits. És una iniciativa del personal d'investigadors de l'IRTA-CResa (Centre de Recerca en Sanitat Animal de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) El podeu trobar a la següent pàgina web:

Recordeu que ens teniu a la vostra disposició. 

Una abraçada