dilluns, 15 de juny del 2020

MIREU QUANTES COSES ESTEM FENT!

Hola Súper Cuidadors del Mar!

Esteu fent un munt d'activitats precioses. Hem pensat, que si ens envieu fotos, tots els companys i companyes us podran veure i, de ben segur que agafen idees per fer! Si voleu veure les fotos que anirem penjant durant aquests dies, cliqueu AQUÍ.

IDEES PER FER AQUESTS DIES

Hola Súper Cuidadors del Mar!
Aquí us anirem deixant les propostes per fer durant aquests dies. Per veure-les heu de clicar a sobre el nom.
Esperem que us agradin!
Mari i Ari

- PROPOSTES SETMANA DEL 15 AL 19 DE JUNY
- PROPOSTES SETMANA DEL 8 AL 12 DE JUNY
- PROPOSTES SETMANA DEL 5 AL 5 DE JUNY. 
- PROPOSTES SETMANA DEL 25 AL 29 DE MAIG.
- PROPOSTES SETMANA DEL 18 AL 22 DE MAIG.
- PROPOSTES SETMANA DE L'11 AL 15 DE MAIG.
- PROPOSTES SETMANA DEL 4 AL 8 DE MAIG.
- PROPOSTES SETMANA DEL 27 D'ABRIL A L'1 DE MAIG.
- PROPOSTES SETMANA DEL 20 AL 24 D'ABRIL.
- PROPOSTES SETMANA DEL 14 AL 17 D'ABRIL.

6.- LA PRIMAVERA (03/04/2020) 
5- CONTES PER EXPLICAR EL CORONAVIRUS (31/03/2020)
4- FEM EL BON DIA? (26/03/2020)
3- FEM EXERCICI! (17/03/2020)
2- PER JUGAR SOLS O AMB ELS GRANS (17/03/2020)
1- QUÈ PODEM FER? (13/03/2020)

10- PROPOSTES SETMANA DEL 15 AL 19 DE JUNY

Bon dia famílies, 

Aquest és l'últim correu de les feines dels Dilluns. Tal com vam dir la setmana passada, aquesta setmana és la última del curs i serà una mica diferent. 


📒🔎✏FEINES📒🔎✏

1. PRACTICAR LA CANÇÓ: EL JARDÍ
Us enviem la cançó en MP3 i també el link del youtube. Els nens i nenes haurien de practicar la cançó perquè la videotrucada de Divendres la cantarem tots junts. Si volen, també es poden aprendre la coreografía.2. MANUALITAT FINAL DE CURS: Cada any, per final de curs, fem algun objecte que els nens i nenes s'emporten a casa. Hem pensat que qui vulgui, pot fer aquesta manualitat de record.

Primer heu de pintar un full blanc amb pintura aigualida de color blau (pintura amb aigua), pinteu el fons.
Desprès que dibuixin peixos de color blau, o que els retallin d'una cartolina blava. Poden afegir-los purpurina. que sempre els hi agrada molt.
- Amb un paper blanc els hi ajudeu a fer una barqueta, i que escrigui cadascú el seu nom.
Després han de retallar el cos de paper blanc, i fer les ratlles amb color blau. I amb cartolina blava dels peixos, retallar també la gorra i fer més ratlles. 
Vosaltres haureu de retallar la seva cara d'una foto en blanc i negre i ells hauran de fer tot el muntatge un cop tingueu tot preparat. (sinó teniu impressora que facin un dibuix de la seva cara) 
Si retalleu el full rectangular en  mida foto, ho podeu posar a dins d'un  marc blanc i us quedarà preciós. 
A la part de baix podeu posar curs 19-20. 
Sembla molta cosa, però ja veureu que és molt fàcil i als peques els hi agradarà tenir un record del curs fet per ells, com cada any.📲💻🎥VIDEOTRUCADES DE LA SETMANA 📲💻🎥

Cada grup mantindrà la seva videotrucada durant la setmana. 

Videotrucada EXTRA: Divendres a les 10h per acomiadar el curs. Amb aquesta videotrucada, ens agradaria poder fer un símil del que es faria a l'escola, és a dir, dir adéu tots junts al curs que s'acaba. Per aquest motiu seria maco que tota la família i fos, tot i què qui ha d'estar al davant de l'ordinador, en un principi, són els petits.  És molt important que si no pots ser-hi tota la família, com a mínim hi hagi un adult al seu costat per poder realitzar la trucada correctament, serem 25 infants i potser és una mica difícil i, en som conscients, però pensem que val la pena intentar-ho, per tant, necessitarem la vostra ajuda. També, és important que a l'inici de la videotrucada tinguem els micros en vermell (apagats) perquè escoltem les instruccions. Tot i que en les videotrucades de la setmana, us anirem explicant què i com ho farem.  Els nens i nenes tindran temps d'acomiadar-se dels companys i companyes i després cantarem tots junts la cançó del Jardí. 

Com sempre, estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte.

Que tingueu una molt bona setmana famílies!