dimarts, 9 de juny del 2020

9- PROPOSTA SETMANA DEL 8 AL 12 DE JUNY

Estimades famílies,
Aquesta és la proposta per a la setmana del dia 8 al 12 de Juny. 

1. Rutines i hàbits: Mirar cada dia el calendari per saber quin dia de la setmana és, quin número i de quin mes i any, i comptar quants dies té el mes.
Entrega:  (trieu una manera de fer l'entrega) 
-  escriure les dates de la setmana en un full.  Per exemple: DILLUNS 8, DIMARTS 9 ....
-  una foto amb el calendari amb tots els dies de la setmana marcats.
-  un vídeo o àudio cantant alguna de les cançons de les rutines (Bon dia, Dies de la setmana o el Pastoret/a).

2. Llengua: 
1. CONTES:  us proposem que mireu un conte a les fosques amb els vostres petits. I com ho podeu fer? Doncs podeu agafar una llanterna (i sinó teniu doncs la llanterna del mòbil) i que us expliquin un conte o vosaltres els hi expliqueu a ells. Després han de fer  un dibuix  i escriure el títol  on es pugui veure la part que  més els hi ha agradat. Ja veureu que un cop ho provin, us demanaran la llanterna més vegades per mirar contes a les fosques amb vosaltres o tots sols. És una molt bona manera de fomentar el gust per la lectura.
2. DITA DE JUNY:  Us adjuntem la dita de juny. Si teniu impressora, han de resseguir la paraula JUNY, pintar el dibuix i copiar la dita. Qui no tingui impressora pot copiar la dita i copiar i pintar el dibuix, o fer un altre que li agradi més.
Per a fer el retorn podeu enviar una foto de la dita acabada.
4. English:  Aquesta setmana us proposo un joc de fotografies de summer (estiu), hi ha una que no és correcte, és a dir, no és summer (estiu). A veure si sabeu quin és l'intrús. Podeu anar dient les paraules en anglès i així les anem aprenent. Trobareu el document en PDF amb el nom "On és l'intrus?"



5. Música:  aquesta setmana una cançó per a repassar els dies de la setmana. Espero que us agradi i la disfruteu. 



Per a fer el retorn trieu una manera:
-Fer un dibuix.
-Dir a la tutora que heu escoltat i cantat la cançó.
-Fer un vídeo.


6. Psicomotricitat:  
Aquesta setmana farem PUNTERIA! I com? Doncs podeu agafar alguna pilota i intentar-la posar dins d’una paperera, o una bola de paper a dins d’una cassola, o uns mitjons a la rentadora. Per tant, podeu agafar qualsevol cosa i intentar encistellar a un recipient. Podeu fer un jocs de punts. La paperera son 10 punts, la olla en son 20 i així també pot jugar la família i a veure qui guanya més punts. Envieu alguna foto o video del joc!!
AMPLIACIÓ:
Aquesta setmana us proposem dues coses: 

1. Fer un dibuix de la vostra familia. 

2. Jugar a jocs de taula que poden ser: Uno, Parchis, Domino, Memory, Oca, 3 en ratlla, entre molts d'altres que segur que teniu per casa. Si no en teniu us deixem uns links amb jocs on line que podeu jugar tota la família.  


PÀGINA AMB MOLTS JOCS DE TAULA ONLINE: https://www.cokitos.com/tag/juegos-de-mesa-online/ 

També us deixem algunes plantilles i idees per si les voleu imprimir directament o copiar-les.






Que tingueu una  molt bona setmana. Per a qualsevol dubte, estem a la vostra disposició. 

Una abraçada famílies!