dilluns, 20 d’abril del 2020

2- PROPOSTES SETMANA DEL 20 AL 24 D'ABRIL


Estimades famílies,

Aquesta és la proposta per a la setmana del 20 al 24 d'Abril. 
Us enviem les propostes que podreu fer durant aquesta setmana. Recordeu que l'últim dia per enviar les feines és divendres, d'aquesta manera els infants poden entendre que dissabte i diumenge és cap de setmana i no faran feines.

1. Rutines i hàbits:   Mirar cada dia el calendari per saber quin dia de la setmana és, quin número i de quin mes i any,  i comptar quants dies té el mes.
Entrega:  (trieu una manera de fer l'entrega) 
- Escriure les dates de la setmana en un full.  Per exemple: DILLUNS 20, DIMARTS 21 ....
-  una foto amb el calendari  amb tots els dies de la setmana marcats.
-  un vídeo o àudio cantant alguna de les cançons de les rutines (Bon dia, Dies de la setmana o el Pastoret/a).

2. Llengua: ús enviem dos contes de Sant Jordi, heu de mirar un i fer les dues activitats següents

1. Dibuix dels personatges principals del conte i títol escrit o copiat. 
2. Un vídeo o una foto  disfressats d'un dels personatges del conte i explicar quin personatge és. 
Teatre de llums i ombres:


Santa Jordina:


3. Matemàtiques: us adjuntem una fitxa que sinó teniu impressora la podeu crear vosaltres mateixos. Consisteix en que comptin quantes persones viuen a casa i encerclin el número correcte. I en el quadrat han d'escriure la grafia del número triat. 


4. English: aquesta setmana hem de buscar joguines o objectes: 2 de color orange (taronja), 3 de color green (verd) i 4 de color pink (rosa) i 1 de color purple (lila). Després que les contin totes en anglès, quantes n'hi ha? One, two, three, four, five, six, seven, eight, nine and ten. (Un, dos, tres, quatre, cinc, sis, set, vuit, nou i deu) .

Entrega: Envieu-me un vídeo comptant els objectes.
També us deixo el link de la cançó que fèiem servir per iniciar les classes per dir-nos Hello



*El que esta en cursiva és anglès i teniu la traducció en parèntesis, però no els hi digueu als vostres fills/es perquè llavors sabran que estant buscant. Només si realment necessiten algunes pistes.

5. Música:  
Recordeu la cançó de la Gallina Tica?
Us convido a veure el vídeo, a cantar i ballar al ritme de la música!

LA GALLINA TICA - EL POT PETIT: 



SÓC LA GALLINA TICA, 
XICA, MICA, CAMACURTA I BALLARICA.
AVUI HE POST UN OU, 
PER MI AIXÒ ÉS MOLT NOU.


6. Psicomotricitat:  Aquesta setmana comencem amb la psico. La classe la fèiem en anglès però tranquils que tot serà molt fàcil i entenedor. I sinó es pot fer en anglès doncs en català, sense cap problema, l'important es que facin exercici. Comencem per fer zumba. Podeu enviar un tros del vídeo del ball i sinó podeu enviar vídeos no us preocupeu envieu-nos fotos. Aquí també pot participar tota la família,a moure el body.

Zumba- I like to love It:  

Electric song of minions: 


I'm a gummy bear: 



AMPLIACIÓ:

Plàstica de Sant Jordi: us deixem algunes propostes que podeu fer  relacionades amb la festa de Sant Jordi. 
                   

-  LA CASA BATLLÓ: des de l'escola us han fet arribar la mateixa proposta però creiem que es una bona manera per orientar els nens i nenes de que és Sant Jordi i fer aquesta celebració més bonica que mai. Es tracta de crear roses i penjar-les en els balcons, finestres, patis o jardins. En aquest article trobareu tota la informació i el video de la campanya. Teniu exemples de com podeu fer roses i, també, podeu fer servir les que us hem enviat nosaltres. Us animem a participar. I si voleu compartir les roses que heu fet ho podeu fer amb el hastag #TotsFemSantJordi.