dimarts, 24 de març del 2020

IDEES PER FER AQUESTS DIES - 2

DIMARTS 17 DE MARÇ DE 2020


Hola famílies, 

esperem que estigueu tots bé i seguiu les indicacions que ens ha demanat al govern per parar aquesta malaltia. 

Desde inspecció i direcció de l'escola ens han enviat una sèrie d'orientacions pels vostres fills/es i us les fem arribar. Cal que respectem les necessitats de descans dels alumnes, el temps de lleure i la convivència familiar però a la vegada proposar tasques per desenvolupar les capacitats dels infants.Per tant, cal tenir temps pel joc autònom en què l'infant decideix què vol fer i temps per fer activitats compartides amb l'adult

JOC AUTÒNOM: oferir a l'infant materials diversos amb els que pugui elaborar diferents jocs: construccions, teles per disfressar-se, titelles, ninos, contes, cuineta, estris d'escriptura lliure, entre d'altres. 

ACTIVITATS COMPARTIDES AMB L'ADULT: 

1. Activitats de comunicació : llegir, demanar que us expliquen contes, mirar contes per internet ( https://www.ccma.cat/tv3/super3/una-ma-de-contes), fer un diari dels dies de confinament amb dibuixos i alguna petita explicació, entre d'altres idees. 
2. Moure el cos a l'exterior (si és possible al pati o al balcó sinó dins de casa): saltar, grimpar, fer equilibris. També us enviem un document amb diferents opcions que podeu anar marcant un com les heu realitzat. 
3. Jocs de taula: parxís, trencaclosques, jugar a cartes, etc. 
4. Activitats en l'entorn digital: fer servir les tablets amb jocs i app educatives o les activitats que us vam enviar en el primer correu. 

Recordeu que per a qualsevol dubte ens teniu a la vostra disposició. Tambè us animem a enviar-nos correus amb els vostres fills i filles amb fotos de les activitats que esteu fent a casa, o amb feines per a que us les comentem...
Estarem encantades de poder estar en contacte amb ells i amb vosaltres. 

Moltes gràcies famílies pel que esteu fent pels vostres fills i filles, entre tots podrem sortir d'aquesta situació. Ànims i ens veiem aviat!!

Una abraçada!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada