dijous, 26 de març del 2020

IDEES PER FER AQUESTS DIES - 4


Hola famílies,

Esperem que estigueu molt bé! 
Com que els dies van passant, hem pensat que fòra bo  que els nens i nenes que vulguin, puguin practicar a casa, alguna petita cosa, de  les rutines que fem a la classe per conèixer; el dia de la setmana, el temps que fa, el mes que és...
Per això us hem preparat una mica d'explicació per tal que ho pugueu fer a casa. Als nens els encanta, i si teniu qualsevol dubte, ja sabeu que només ens heu de preguntar. 
Estaria molt bé que quan ho feu, tinguéssiu un calendari per anar tatxant, fent el dibuix del temps o posant un gomet en el dia actual.  

- Primer escolten la cançó del Bon dia  https://www.youtube.com/watch?v=4atoVE3t-yo

- Desprès els dies de la setmana https://www.youtube.com/watch?v=4atoVE3t-yo Un cop han escoltat la cançó els hi hem de preguntar quin dia de la setmana és: Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte o diumenge. 
Però no els ho diem a la primera, els deixem pensar i els podem donar una pista, per exemple: Si ahir va ser dimecres, avui és?
I fem reflexions del tipus: quants dies té la setmana? quins dies són festa? 

Quan acaba la cançó, els enviem a mirar per la finestra per veure quin temps fa, i els hi preguntem. Pastoret? (o Pastoreta es clar) quin temps fa?
És important que no contestin amb monosíl·labs; sol, fred, plou...
Han de fer la frase sencera "Avui fa sol", "Avui fa fred"...

- I un cop han acabat, van al calendari  i poden fer un dibuix en el dia que és amb el temps que fa; amb un sol, un núvol, pluja... o posar un gomet, tatxar el dia o qualsevol cosa que penseu.

- També els podeu animar a llegir en quin mes estem si al calendari està escrit amb lletra de pal (MARÇ).

De moment ja és molt. Veureu que els hi encanta jugar al bon dia. 

Per si us interessa, aquí teniu també una relaxació que els posem i els agrada molt. Els podeu oferir fer el massatge amb ells com ho fem a la classe.

I per últim, el saludo al sol,  uns exercicis de Ioga que també els agraden i que saben fer perfectament.

Esperem que us serveixi per anar superant aquest dies i que ens dieu com esteu i si els està agradant, si s'engresquen... . 
Recordeu que ens teniu a la vostra disposició
Rebeu molts ànims i una gran abraçada!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada